Now Reading:
Pronađite posao po svojoj mjeri: donosimo top ponudu sa sjevera Hrvatske
Full Article 2 minutes read

Pronađite posao po svojoj mjeri: donosimo top ponudu sa sjevera Hrvatske

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Ljekarne Prima Pharme zapošljavaju osobu na radnom mjestu Farmaceut (m/ž). Mjesto rada Čakovec. Potrebne komunikacijske vještine i sklonost timskom radu. Prijave poslati putem linka do 15.09.2022.

Globalna hrana d.o.o. / McDonald’s zapošljava djelatnika na radnom mjestu Radnik/ca u restoranu. Mjesto rada Varaždin. Nudimo dodatne stimulacije i nagrade na plaću. Prijave poslati putem linka do 04.09.2022.

Konzum Plus d.o.o. zapošljava Komisionara / Blagajnika komisionara (m/ž) za rad u Varaždinu. Rok za prijavu je do 31.8.2022. Poslodavac nudi ugodnu radnu atmosferu, atraktivne stimulacije, priliku za stalno zaposlenje i mnoge dodatne pogodnosti! Prijavite se na ovom linku.

Zagi Grupa d.o.o. u Oroslavju zapošljava Kuhara voditelja smjene (m/ž). Za prijavu potrebno je radno iskustvo od dvije godine, a poželjno je i iskustvo u vođenju smjene u kuhinji. Kako se prijaviti provjerite klikom na link, a prijave su otvorene do 9.9.2022.

VAR d.o.o. zapošljava Mehaničara / Mehaničarku – Servisera / Serviserku za viličare. Poslodavac zapošljava na puno radno vrijeme s ugovorom na neodređeno, a prijaviti se možete do 30.9.2022. Više informacija dostupno je klikom na link ovdje.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. zapošljavaju Prodavača (m/ž) u Varaždinu. Poslodavac nudi priliku za napredovanjem i usavršavanjem unutar kompanije, dinamično radno okruženje, rad u timu, stimulirajuće uvjete, pozitivnu radnu atmosferu i popust za zaposlenike! Prijaviti se možete do 31.8.2022. klikom na link.

KTC d.d. u potrazi je za Voditeljem poljoljekarne (m/ž) u Murskom Središću. Potrebna je godina dana prethodnog radnog iskustva, vozačka dozvola B kategorije i dobro poznavanje rada na računalu. Prijavite se putem linka do 31.8.2022.

b.t.c. d.o.o. zapošljava Djelatnika u IT HelpDesk centru (m/ž) za rad u Nedelišću. Poslodavac nudi super uvjete rada, plaću po dogovoru, ugovor na stalno, dvokratno radno vrijeme i mnogo drugih stvari. Za prijavu provjerite link, a prijaviti se na 1.9.2022.

CE Grupa d.o.o. u Čakovcu zapošljava Ekonomista / Ekonomisticu – ljudski potencijali, kadrovska služba. Rok za prijavu je do 15.10.2022. Poslodavac ima mogućnost zaposlenja osoba s invaliditetom i umirovljenika. Prijavite se klikom na link.

Za još veći izbor poslova posjetite portal posao.hr. Sretno u pronalaženju posla!

www.sjever.hr
27.08.2022.

Input your search keywords and press Enter.