Now Reading:
Mladi vozač iz Zagreba zaradio kaznu od čak 40.700 kuna – evo što je učinio!
Full Article 1 minutes read

Mladi vozač iz Zagreba zaradio kaznu od čak 40.700 kuna – evo što je učinio!

Zbog niza počinjenih prekršaja, Općinski sud u Zagrebu osudio je 28-godišnjaka iz Zagreba te mu izrekao kaznu od 40.700 kuna, priopćila je PU zagrebačka.

U četvrtak, 25. kolovoza 2022. godine oko 12 sati 28-godišnjak je upravljao osobnim automobilom zagrebačkih registarskih oznaka u Zagrebu, Ulici Velike Poljanice u smjeru istoka.

Obavljenim nadzorom vozila i vozača policijski službenici su utvrdili kako 28-godišnji vozač upravlja vozilom prije stjecaja prava na upravljanje i za vrijeme dok mu je izrečena mjera da ne može podnijeti zahtjev za izdavanje vozačke dozvole. Daljnjim provjerama utvrđeno je da vozilom upravlja i dok mu je na snazi zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilima „B“ kategorije, kao i da je osobnom automobilu isteklo važenje prometne dozvole.
No ni to nije sve!

Naime, ponuđeno ispitivanje na prisutnost droge i lijekova u organizmu, osumnjičeni 28-godišnji vozač je odbio, nakon čega je uhićen i priveden na Općinski prekršajni sud u Zagrebu, gdje je zbog niza počinjenih prekršaja proglašen krivim te mu je izrečena novčana kazna u iznosu od 40.700 kuna.

sjever.hr
26.08.2022.

Input your search keywords and press Enter.