Now Reading:
Lepoglavčani, pridružite se i vi Zelenoj čistki – evo kako se i do kada možete prijaviti
Full Article 1 minutes read

Lepoglavčani, pridružite se i vi Zelenoj čistki – evo kako se i do kada možete prijaviti

I ove će se godine održati najveća nacionalna kampanja zaštite okoliša – Zelena čistka 2022., a riječ je o zajedničkoj akciji čišćenja divljih odlagališta otpada koja se u Lijepoj našoj održava već jedanaestu godinu zaredom.

Čišćenjem vlastitog kutka okoliša, zajedničkim snagama, budi se svijest o utjecaju čovjeka na okoliš te važnosti odgovornog gospodarenja otpadom s ciljem očuvanja okoliša, prirode i planeta Zemlje – našeg zajedničkog dobra.

Nacionalna kampanja se provodi od ožujka do studenog 2022., a vrhunac će biti sudjelovanje u globalnoj akciji World Cleanup Day koja će 17. rujna, oko zajedničkog cilja – čistog svijeta, okupiti više od 180 zemalja.

Kao i svake tako se i ove godine za provođenje akcije prijavio i Grad Lepoglava.

Iz Grada vas pozivaju da se pridružite i vi! Pozovite sugrađane, prijatelje, turiste, alpiniste, ronioce i očistimo zajedno planine, jezera i rijeke, naše gore i ravnice. Spasimo sebe i buduće generacije!

Svi koji žele sudjelovati u akciji mogu se javiti do 9. rujna 2022. godine, kako bi se moglo osigurati dovoljno vreća i zaštitnih rukavica, a javiti se možete na:

Mob. 098/379-796 ili e-mail dalibor.husnjak@lepoglava.hr

www.sjever.hr
26.08.2022.

Input your search keywords and press Enter.