Now Reading:
Grad Mursko Središće pomoći će udrugama u Križovcu – doznajte kako!
Full Article 2 minutes read

Grad Mursko Središće pomoći će udrugama u Križovcu – doznajte kako!

Kao i većina naselja u sklopu grada Mursko Središće, i naselje Križovec ponosi se svojom prirodom i suživotom s rijekom Muru.

Tako je u naselju smještena javna ustanova za zaštitu prirode „Međimurska priroda“ koja je odnedavno obogaćena centrom za posjetitelje „Med dvemi vodami“. Grad Mursko Središće kroz godine ulagao je u naselje te je tako uređen društveni dom, opremljeni DVD, obnavljale su se ulice, pomagalo se Nogometnom klubu “Torpedo” i Sportsko ribolovnom društvu “Verk” tekućim i kapitalnim donacijama. Isto tako, Grad Mursko Središće svake godine u skladu s proračunskim sredstvima ulaže u obnovu i održavanje skele „Križovec“.

Gradonačelnik Dražen Srpak održao je sastanak s predsjednikom Mjesnog odbora Križovec Markom Strojkom, predsjednikom NK Torpedo Kristijanom Munđarom i predsjednikom ŠRD Verk Ivanom Zadravcem na temu potrebnih ulaganja u naselju i ulaganja u klub i društvo.

Tako je dogovoreno da će se ŠRD-u “Verk” osigurati sredstva za kupnju hladnjaka i štednjaka kako bi te prostorije bile kompletno opremljene. Nogometnom klubu “Torpedo” osigurat će se novčana sredstva u iznosu od 85.000,00 kuna za postavljanje rasvjete odnosno reflektora na nogometnom igralištu te za  kompletno uređenje svlačionica. U društvenom domu Križovec također će se, u narednim godinama, urediti i opremiti kuhinja.

www.sjever.hr/mursko-sredisce.hr
25.08.2022.

Input your search keywords and press Enter.