Now Reading:
VREMENSKA PROGNOZA Hoće li nam danas trebati kišobrani? Evo što nam poručuju prognostičari
Full Article 1 minutes read

VREMENSKA PROGNOZA Hoće li nam danas trebati kišobrani? Evo što nam poručuju prognostičari

Kiša je, nakon onoliko sušnih dana, bila itekako potrebna, no mnogima je sad već pomalo i dosadila, posebice onima koji nestrpljivo čekaju uhvatiti priliku za španciranje Varaždinom.

Iako je srijeda trebala biti dan bez oborina, izgleda da tako neće biti, barem ne u potpunosti. Naime, danas će na Jadranu biti pretežno ili djelomice sunčano, na jugu uz mogućnost za poneki pljusak, prognoza je DHMZ-a.
U unutrašnjosti promjenjivo, mjestimice uz malo kiše, no bit će i sunčanih razdoblja.

Vjetar na kopnu slab i ponegdje umjeren sjeveroistočni, u Slavoniji sjeverozapadni. Na Jadranu će puhati umjerena, mjestimice i jaka bura, podno Velebita s olujnim udarima te sjeverozapadnjak.

Najniža jutarnja temperatura zraka od 14 do 18, na Jadranu između 19 i 24, a najviša dnevna od 22 do 27 na kopnu te od 27 do 32 °C duž obale.

Biometeorološka prognoza za srijedu

Biometeorološke prilike će u unutrašnjosti zemlje biti razmjerno povoljne. Iako vrijeme ne bi trebalo stvarati poteškoće sa zdravljem, vrlo osjetljivi ljudi mogu se žaliti na umor i manjak koncentracije. Na Jadranu će to, uz više sunčanog vremena, biti manje izraženo.

www.sjever.hr/DHMZ
24.08.2022.

Input your search keywords and press Enter.