Now Reading:
ŠTO SE DOGAĐA S FACEBOOK-om? Ako vas je dočekao zid pun gluposti koje niste objavili niste jedini
Full Article 2 minutes read

ŠTO SE DOGAĐA S FACEBOOK-om? Ako vas je dočekao zid pun gluposti koje niste objavili niste jedini

U srijedu, rano ujutro, korisnici su iznenada iskusili priljev neželjene pošte na feedu vijesti te su to odlučili iskoristiti kako bi s više milijardi korisnika zbijali šale, prenose 24sata.

U slučaju da niste primijetili, vaš Facebook feed može izgledati kao kaotična kombinacija memeova i čudnog zagonetnog jezika. Ne brinite se, jer svi drugi imaju isti problem.

Naime, bilo koja slavna osoba, bend ili iznimno popularna stranica koju prati vaš račun, a na čijoj stranici nešto objavite, prikazivat će se svakome tko prati istu osobu ili bend.

Na primjer, ako John Citizen iz Zapadne Sahare odluči objaviti na Facebook stranici Emme Watson: svi koji prate Watson to će vidjeti na svojem newsfeedu. Isto vrijedi i za Coldplaya, Nirvanu, Johna Cenu, Cristiana Ronalda i druge, prenose 24sata.

Korisnici su dakako odlučili iskoristiti situaciju pa sada s nekoliko milijardi korisnika dijele misli koje baš i ne bi trebali javno te postavljaju uvredljive memove.

Ovo nije prvi veliki tehnološki kvar u kolovozu, s Googleom koji se također iznenada srušio i izazvao priljev memeova. Google je uspio popraviti svoj problem u roku od 45 minuta, dok se čini da Facebook spava.

Iz Mete se tek trebaju oglasiti oko novonastalih problema.

www.sjever.hr / 24sata.hr
24.08.2022.

Input your search keywords and press Enter.