Now Reading:
MEV POMAŽE STUDENTIMA Ako tražite smještaj u Čakovcu, ovo su dobre opcije!
Full Article 1 minutes read

MEV POMAŽE STUDENTIMA Ako tražite smještaj u Čakovcu, ovo su dobre opcije!

Studentski dom Čakovec svojim kapacitetom ne zadovoljava potrebe za studentskim smještajem, nakon provedenog natječaja za subvencionirani smještaj u domu, velik broj studenata ostao je „ispod crte“.

No, dobra vijest je da ste svojom odlukom da studirate u Čakovcu odabrali mali grad u kojem je sve blizu i gotovo svuda možete doći pješice pa su time i drugi oblici smještaja dobra opcija. Kako bi vam olakšali pronalaženje adekvatnog smještaja, Međimursko veleučilište u Čakovcu objavilo je poveznice na mjesta gdje je moguće pronaći informacije o najmu soba ili stanova:

https://www.njuskalo.hr/iznajmljivanje-stanova/cakovec
https://www.njuskalo.hr/iznajmljivanje-soba/cakovec
https://www.facebook.com/groups/1740663982850968/
https://www.facebook.com/studentskismjestaj.cakovec/

Informacije o iznajmljivačima dostupne su i u zgradi MEV-a, na oglasnoj ploči u kantini. Za te kontakte možete se javiti u Centar za studentski standard na broj telefona 040-396-982 ili pak na mail studentski.dom@mev.hr, ako niste u mogućnosti doći u Čakovec.

U gradu Čakovcu također je i nekoliko učeničkih domova. Nešto mjesta još ima u Učeničkom domu Graditeljske škole Čakovec pa se zainteresirani mogu javiti na 040-329-016 ili pak na mail adresu ucdomgsc@gmail.com

www.sjever.hr/fb-mev
24.08.2022.

Input your search keywords and press Enter.