Now Reading:
Goran Šimunčić i Ivana Kramar ovogodišnji “opaki” pobjednici
Full Article 2 minutes read

Goran Šimunčić i Ivana Kramar ovogodišnji “opaki” pobjednici

U nedjelju je održana sad već i 6. “Opaka” utrka. Bez obzira na vrućinu i sparinu, na samom startu kod Caffe bara City u Završju Podbelskom i ove godine se okupila lijepa brojka od 90-ak “opakih” trkača koji su morali svladati dužinu staze od 2,7 km (330 n/v) do vrha Čeva i usput se “ohladiti” s dvije litre gemišta do cilja.

Svi sudionici utrke su, osim gemišta i roštilja, dobili unikatne finišerske medalje i sportsku majicu s motivom utrke i naravno, nezaboravno druženje uz pjesmu i ples, a mogli su i uživati u prekrasnom pogledu s Čeva. S obzirom da se na ovoj utrci uz trčanje i ispijanje gemišta ipak mjerilo vrijeme, red je da istaknemo i pobjednike ove po mnogočemu neobične utrke.

Ivana Kramar “najopakija”

U ukupnom plasmanu kod žena najbolja i “najopakija” te ujedno i pobjednica ovogodišnje utrke je Ivana Kramar (IST Run) koja je pobijedila u vremenu 27:32 te prekinula vladavinu dosadašnje trostruke pobjednice Anice Lacković koja se ove godine ipak trebala zadovoljiti 2. mjestom u vremenu svojeg novog rekorda – 29:38.
Treće mjesto osvojila je Viktorija Horvat (Dabreki) u vremenu 37:41. Bravo i čestitka za Ivanu, Anicu i Viktoriju!

Goran Šimunčić konačno “najopakiji”

Kod muškaraca najbolji je ove godine bio Goran Šimunčić koji je konačno dočekao svojih pet minuta slave i uvjerljivo pobijedio u vremenu 21:50. Nepunu minutu iza njega, a isto kao i prošle godine na 2. mjesto plasirao se gost iz Pule Dragan Kramar (IST Run) kojemu je za popiti dvije litre gemišta do vrha Čeva trebalo 22:48. Na 3. mjesto plasirao se Josip Lacković u vremenu 23:46.

www.sjever.hr
24.08.2022.

Input your search keywords and press Enter.