Now Reading:
DETALJI TRAGIČNE PROMETNE kraj Zaboka: 71-godišnji biciklist nije propustio automobil i i na mjesto poginuo! Slijedi obdukcija
Full Article 50 second read

DETALJI TRAGIČNE PROMETNE kraj Zaboka: 71-godišnji biciklist nije propustio automobil i i na mjesto poginuo! Slijedi obdukcija

Jučer, 23. kolovoza, oko 18.30 sati, u Grabrovcu na DC1 kraj Zaboka, došlo je do prometne nesreće u kojoj je smrtno stradao 71-godišnji biciklist.

Prometna nesreća dogodila se uslijed oduzimanja prednosti prolaska, kada 71-godišnji hrvatski državljanin upravljajući biciklom, prilikom uključivanja u promet na raskrižju nije propustio osobno vozilo kojim je upravljala 53-godišnja hrvatska državljanka.

Tom prilikom došlo je do udara osobnog automobila u bicikl, uslijed čega je vozač bicikla 71-godišnji hrvatski državljanin zadobio ozljede od kojih je na mjestu događaja preminuo. Očevid prometne nesreće na mjestu događaja obavila je dežurna zamjenica općinskog državnog odvjetnika u Zagrebu u suradnji sa policijskim službenicima. Mrtvo tijelo smrtno stradalog prevezeno je na obdukciju u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagrebu.

U vremenu od 19.00 do 22.45 sati prometnica DC1 bila je zatvorena za sav promet te se promet odvijao obilaznim pravcima.

www.sjever.hr
24.08.2022.

Input your search keywords and press Enter.