Now Reading:
Prijavite se za Horse city trail 2022., prvi trail u Konjščini – pozvano i staro i mlado, a za najbolje su osigurane vrijedne nagrade
Full Article 50 second read

Prijavite se za Horse city trail 2022., prvi trail u Konjščini – pozvano i staro i mlado, a za najbolje su osigurane vrijedne nagrade

Općina Konjščina, Zagorska trkačka liga i Turistička zajednica područja Zlatni istok Zagorja organiziraju prvi Horse city trail 2022, utrka u sklopu Zagorske trkačke lige.

Utrka će se održati 28. kolovoza, do tog se dana do 10 sati, odnosno do početka utrke, primaju prijave natjecatelja, a registracije za utrku te start i cilj bit će kod Društvenog doma Kosovečko u Konjščini.

Staza je dugačka 8 km i proteže se makadamskim, asfaltiranim i šumskim putevima, a sudjelovati mogu odrasli, ali i djeca rođena 2008. godine i mlađa.

Startnina iznosi 30 kuna, a za maloljetne natjecatelje neće se naplaćivati. Za svakog su sudionika osigurani hrana i piće, a najmlađe će dočekati napuhanac ispred Društvenog doma. Za najbolje po kategorijama osigurane su vrijedne nagrade.
Kontakt:
E-mail: patricijabozic1@gmail.com
0995758102 (Patricija)
0917935412 (Ranko)

Prijave možete obaviti na https://prijave.sdmalaerpenja.hr

Rezultati će biti dostupni nakon utrke i bodovat će se za Zagorsku trkačku ligu.

foto: fb-zagorska trkačka liga
a.kučić/sjever.hr
23.08.2022.

Input your search keywords and press Enter.