Now Reading:
Odlične vijesti za roditelje svih osnovnoškolaca: Grad Varaždinske Toplice i ove će godine financirati nabavu radnih bilježnica i dodatnog materijala!
Full Article 2 minutes read

Odlične vijesti za roditelje svih osnovnoškolaca: Grad Varaždinske Toplice i ove će godine financirati nabavu radnih bilježnica i dodatnog materijala!

Odlične vijesti za roditelje svih osnovnoškolaca stižu iz Grada Varaždinskih Toplica. Naime, Grad će i ove školske godine financirati nabavu radnih bilježnica i dodatnog obrazovnog materijala potrebnog za nastavu za sve učenike osnovnih i područnih škola sa svog područja.

Grad će za ovu namjenu iz svog proračuna izdvojiti ukupno 250 tisuća kuna, a kako naglašava gradonačelnica Dragica Ratković, riječ je hvalevrijednoj mjeri kojom nastoje roditeljima i učenicima nastoje olakšati školovanje.

-U jeku sve većih poskupljenja, ova mjera važnija je no ikad. I ove ćemo godine financirati nabavu radnih bilježnica i dodatnog nastavnog materijala za ukupno 432 naša učenika i nadamo se da ćemo na taj način barem malo olakšati školovanje, kako učenicima, tako i njihovim roditeljima. S obzirom da nam je obrazovanje jedan od glavnih prioriteta, našim osnovnoškolcima nastojimo omogućiti bezbrižno odrastanje i učenje, a ovo je samo jedna u nizu aktivnosti koje Grad u tu svrhu provodi – rekla je gradonačelnica Ratković.

Grad će ovim financijskim sredstvima osigurati nabavu radnih bilježnica i dodatnog obrazovnog materijala za 298 učenika topličke Osnovne škole Antuna i Ivana Kukuljevića, uključujući i 21 učenika iz Ukrajine, te 134 učenika Osnovne škole Svibovec.

S ciljem olakšavanja početka nove školske godine roditeljima i njihovim školarcima, Grad Varaždinske Toplice ovu mjeru provodi drugu godinu zaredom, a s njom planira nastaviti i dalje.

-Našim prvašićima, učenicima, učiteljima i nastavnicima, roditeljima, kao i svim zaposlenicima u školstvu želim sretnu i uspješnu novu školsku godinu – poručila je gradonačelnica Ratković.

www.sjever.hr
23.08.2022.

Input your search keywords and press Enter.