Now Reading:
U Zasadbregu naletio na djevojčicu, teško ju ozlijedio i pobjegao s mjesta nesreće
Full Article 2 minutes read

U Zasadbregu naletio na djevojčicu, teško ju ozlijedio i pobjegao s mjesta nesreće

U petak oko 20:30 sati u Zasadbregu, dogodila se prometna nesreća u kojoj je teško ozlijeđena maloljetna pješakinja, izvijestila je PU međimurska.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je 30-godišnji vozač u trenutku prometne nesreće upravljao Opel Astrom, čakovečkih registarskih oznaka, kolnikom županijske ceste broj 2013, kroz mjesto Zasadbreg. S obzirom da se nije kretao sredinom obilježene prometne trake u blagom je zavoju djelomično automobilom sišao izvan kolnika te je vanjskim bočnim ogledalom udario u tijelo pješakinje koja je stajala na kolnom ulazu u dvorište obiteljske kuće. Nakon udara pješakinja je pala na asfaltiranu podlogu kolnog ulaza.

Ozlijeđena pješakinja vozilom hitne medicinske pomoći prevezena je u čakovečku bolnicu, gdje je utvrđeno da je u nesreći teško ozlijeđena te je zadržana na liječenju.

Nakon nesreće 30-godišnjak s vozilom je napustio mjesto događaja prometne nesreće, a da nije sačekao dolazak policijskih službenika.

Vozača koji je napustio mjesto događaja pronašli su policijski službenici Postaje prometne policije Čakovec te ga priveli u službene prostorije.

Tijekom kriminalističkog istraživanja vozač je uhićen te mu je vađena krv i izuzet urin radi analize, dok će se na Opel Astri provesti izvanredni tehnički pregled.

Uz podnijetu kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu zbog počinjenja kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu, 30-godišnjak s područja općine Sv. Juraj na Bregu, predan je pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske.

www.sjever.hr
22.08.2022.

Input your search keywords and press Enter.