Now Reading:
VELIKA FOTOGALERIJA Ako još niste, pravac u Koprivnicu – do tada zavirite u djelić atmosfere s povijesno-turističkog spektakla
Full Article 50 second read

VELIKA FOTOGALERIJA Ako još niste, pravac u Koprivnicu – do tada zavirite u djelić atmosfere s povijesno-turističkog spektakla

Na koprivničkom gradskim bedemima u tijeku je Renesansni festival, povijesno-turistički spektakl i TOP manifestacija koja nosi titulu najbolje turističke manifestacije Hrvatske 2019./2020. godine.

Manifestaciju u kojoj sudjeluje preko tisuću kostimiranih sudionika iz Hrvatske i inozemstva obišli su i župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren, njegov zamjenik Ratimir Ljubić, izaslanik Predsjednika RH, posebni savjetnik za ekonomiju Velibor Mačkić, gradonačelnik Koprivnice i saborski zastupnik Mišel Jakšić, saborski zastupnik i gradonačelnik Bjelovara Darijo Hrebak i direktor Turističke zajednice Renato Labazano.

Koprivničko-križevačka županija i županijska Turistička zajednica i ove su godine podržale manifestaciju kao jedan od pokrovitelja, a župan je organizatorima zahvalio na doprinosu turističkoj ponudi Županije.

Od brojnih sadržaja spomenimo viteške turnire i borbe na konjima, sajam starih obrta, srednjovjekovnu glazbu i zabavljače te jedinstvenu eno i gastro ponudu. Ovogodišnja glavna tema je „Putujući trgovci“, a Renesansni festival traje još danas.

Detaljan program možete pogledati ovdje.

www.sjever.hr / kckzz.hr

Input your search keywords and press Enter.