Now Reading:
TKO JE U PRAVU? Bijeli Golf hit na društvenim mrežama: „Možda vozi nekog kome je pozlilo, a možda je lud. U oba slučaja ga puštaš”
Full Article 2 minutes read

TKO JE U PRAVU? Bijeli Golf hit na društvenim mrežama: „Možda vozi nekog kome je pozlilo, a možda je lud. U oba slučaja ga puštaš”

Još jedna situacija s hrvatskih autocesta podijelila je vozače. Naime, na Facebook stranici Prometne zgode i nezgode objavljena je fotografija bijelog Golfa koji usred kolone na A1 pokušava pretjecati na zaustavnoj traci, no u tom ga je naumu spriječio vozač crvene Mazde.

I dok neki vozači nikako ne opravdavaju ovaj postupak, drugi su ispod objave komentirali kako nije na vozaču koji mu je prepriječio put da se igra policije. U nastavku pročitajte neke od komentara i sami procijenite tko je u pravu.

-Možda im se piša… – domišljat je bio jedan korisnik Facebooka. Drugi je pak izmislio cijeli scenarij.

-Situacija: žena treba rodit u Zg, a mi smo iz Ka. Krenu trudovi pa krenemo i mi. Gužva, neko vrijeme ću u drugoj kao i svi ostali ali vrijeme ide, odlučim se zaustavnom pod sva 4 i naletim na ovakvog i što u toj situaciji napraviti osim razbit mu glavu. Jer premda je bijeli u prekršaju nije na ovome da se igra policije jer eto nikad ne znaš – stoji u komentaru.

Bravo za mazdu! E nećeš razbojniće! – poručio je treći korisnik Facebooka, dok je četvrti ljuto komentirao zašto se gužve uopće stvaraju.

-Gužva je jer se debili voze 80kmh u lijevoj traci i onda najednom na autoputu samo – staneš. Iz nikakvog razloga osim toga da se ekipa vozi 30-40 ispod ograničenja u preticajnoj traci… eto – napisao je.

Jednom je cijela situacija jasna kao dan.

-Pa nek ide ak mu se žuri. Možda vozi nekog kom je pozlilo, a možda je i lud. U oba slučaja ga puštaš – kaže korisnik Facebooka.

Foto: FB Prometne zgode i nezgode
tklopotan / www.sjever.hr
20.08.2022.

Input your search keywords and press Enter.