Now Reading:
Opasnoj noćnoj vožnji od Preloga do Čehovca došao je kraj, evo o čemu je riječ
Full Article 2 minutes read

Opasnoj noćnoj vožnji od Preloga do Čehovca došao je kraj, evo o čemu je riječ

Započinju radovi na izgradnji javne rasvjete između mjesta Čehovec i Prelog. Uz pješačko biciklističku stazu, bit će postavljeno 28 stupova sa rasvjetnim tijelima.

Radove će izvoditi tvrtke DG Commerce d.o.o. iz Preloga te Energy Plus d.o.o. iz Ludbrega, dok će poslove stručnog nadzora obavljati tvrtka Bitel d.o.o. iz Kotoribe.

Uz predstavnike izvođača radova, kratkoj svečanošću povodom početka radova nazočili su saborski zastupnik i gradonačelnik Grada Preloga Ljubomir Kolarek, predsjednik Gradskog vijeća Grada Preloga Đuro Ujlaki, zamjenik gradonačelnika Zdravko Kvakan, predsjednici mjesnih odbora Čehovec i Prelog, Matija Strahija i Danijela Naranđa, pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo i financije Grada Preloga Željko Poredoš.

Ukupna planirana vrijednost radova je blizu 400 tisuća kuna, a želja je da radovi budu završeni do 26. listopada, kada se obilježava Dan mjesta Čehovec.

Naime, još 26. listopada 2017. godine, u Čehovcu je održana svečanost kojom je obilježen završetak brojnih radova na području Čehovca. Tako je obilježen završetak radova na izgradnji sanitarne i oborinske kanalizacije te radova na rekonstrukciji i modernizaciji prometnica i izgradnji pješačko – biciklističkih staza kroz mjesto Čehovec.

Uz sve nabrojeno postavljena je LED rasvjeta u većem dijelu Čehovca, uveden je širokopojasni internet te je u mjesto Čehovec uloženo više od 15 milijuna kuna. Čehovec je tim ulaganjima postao jedno od najljepše uređenih mjesta u Međimurskoj županiji, a izgradnja javne rasvjete između Preloga i Čehovca, novi je korak unapređenju standarda života mještana Čehovca.

Foto: Studio Vipro / prelog.hr
www.sjever.hr / prelog.hr
20.08.2022.

Input your search keywords and press Enter.