Now Reading:
INFARKTNA UTAKMICA Fantastični Šego dva puta zatresao mrežu gostiju, no penal presudio konačnom rezultatu
Full Article 2 minutes read

INFARKTNA UTAKMICA Fantastični Šego dva puta zatresao mrežu gostiju, no penal presudio konačnom rezultatu

U sklopu 6. kola SuperSport Hrvatske nogometne lige, NK Varaždinu u subotu su u goste stigli nogometaši Šibenika. Da će utakmica biti napeta i zanimljiva bilo je za očekivati, pa nogometaši, kako domaće, tako i gostujuće ekipe nisu razočarali.

Iako je u 24. minuti utakmice uslijedio šok za Varaždince jer je Duje Čop po prvi puta zatresao njihovu mrežu te je Šibenik poveo 0:1, fantastični Michele Šego iz redova domaće momčadi zabija 5 minuta kasnije i donosi izjednačenje. Rezultat je to s kojim se otišlo na predah.

Odmah na početku drugog poluvremena, već u 50. minuti Šego s 20-ak metara zabija golčinu i Varaždin vodi 2:1. Fantastičan preokret i rezultat, no neugodnim iznenađenjima ovdje nije bio kraj.

U 68. minuti utakmice Ivan Delić iznudio je penal za Šibenik i u 69. minuti s bijele točke trese mrežu Olivera Zelenike za 2:2.

Iako je nakon drugog pogotka Šege domaći klub dominirao nad Šibenikom, oslabljeni Varaždin bez svog kapetana, ozlijeđenog Igora Postonjskog na kraju se morao zadovoljiti s tek jednim bodom. Nakon ove utakmice Varaždin je 6. na ljestvici sa ukupno 6 bodova, dok je Šibenik zauzeo visoko 3. mjesto s bodom više.

Sljedeća utakmica na redu je iduće subote kada Varaždinci gostuju kod Rijeke.

Foto: arhiva
tklopotan / www.sjever.hr
20.08.2022.

Input your search keywords and press Enter.