Now Reading:
Roditelji, upišite mališane u Predškolu – u Dječjem vrtiću Budinščina očekuju ih spremno!
Full Article 2 minutes read

Roditelji, upišite mališane u Predškolu – u Dječjem vrtiću Budinščina očekuju ih spremno!

Dječji vrtić Budinščina poziva roditelje predškolske djece koja nisu obuhvaćena redovitim programom predškolskog odgoja, na upis djece u program predškole koji se provodi u Dječjem vrtiću Budinščina.

Roditelji trebaju dostaviti zahtjev za upis u Predškolu zajedno s traženom dokumentacijom, odnosno, ukoliko dijete neće polaziti program predškole u Općini Budinščina, potvrdu o pohađanju programa predškole u drugoj općini/gradu.

Svu dokumentaciju potrebno je dostaviti u Dječji vrtić Budinščina do 16. rujna .2022. godine.

Kratko međusobno upoznavanje i prilika za eventualna pitanja i nedoumice bit će prvog dana Predškole , nakon čega će djeca s voditeljem ići u svoju skupinu, gdje će se pobliže upoznati sa samim voditeljem i prostorom.

Program predškole obvezan je za svu djecu koja nisu obuhvaćena redovitim programom predškolskog odgoja u godini prije polaska u osnovnu školu, a koja su rođena od 1. travnja 2016. do 31. ožujka 2017. (odnosno koja će do 31. ožujka 2023. navršiti šest godina).

Program predškole obvezan je i besplatan te će se provoditi u razdoblju od 1. listopada 2022. do 31. svibnja 2023. O točnom datumu početka predškole roditelji će biti na vrijeme obaviješteni.

Sve ostale informacije i dokumentacija objavljeni su na internetskoj stranici Općine Budinščina.

www.sjever.hr/budinscina.hr
19.08.2022.

Input your search keywords and press Enter.