Now Reading:
DRAMA NA LETU Avion prisilno sletio u Zagreb – putnik htio otvoriti izlaz za nuždu, vikao je: „Vidimo se u raju”
Full Article 2 minutes read

DRAMA NA LETU Avion prisilno sletio u Zagreb – putnik htio otvoriti izlaz za nuždu, vikao je: „Vidimo se u raju”

Prava drama odvijala se na letu iz Paphosa za Manchester ovog ponedjeljka. Naime, putnici britanskog TUI-a koji su oko 17 sati trebali poletjeti prema Manchesteru na letu su se suočili sa zaista šokantnim prizorima.

Nakon što je prvo zrakoplov zbog radnog vremena posade s Cipra poletio sa 6 sati zakašnjenja, zbog jednog problematičnog putnika posada je odlučila prisilno sletjeti u zagrebačku zračnu luku, prenosi Index.hr.

Naime, putnik je, prema riječima ostalih u avionu, na letu konzumirao bijeli prah, prema navodima mnogih radilo se o kokainu, te se molio među sjedalima na podu kabine. Prije nego što je krenuo prema izlazu za slučaj nužde, putnicima je vikao “vidimo se u raju”, a zatim je pokušao i otvoriti vrata dok je zrakoplov bio na visini krstarenja. Nekoliko ga je putnika srušilo na tlo te ga tako spriječilo u naumu.

Avion je u 1 sat ujutro sletio u zagrebačku zračnu luku, a putnici su se požalili na organizaciju njihovog prihvata u Zagrebu. Tvrde da ih nitko nije dočekao i da su noć proveli na podu putničkog terminala, bez hrane i pića, prenosi Index.

Tek su rano prevezeni su u obližnje hotele, nakon čega su dobili obavijest kako će njihov let prema Manchesteru iz Zagreba poletjeti u utorak, 16. kolovoza, u večernjim satima. Druge opcije nije bilo s obzirom na to da je radno vrijeme posade isteklo.

Iz TUI-a su se ispričali svim putnicima. Problematični putnik ispraćen je iz zrakoplova pod pratnjom policije, a sljedećeg dana nije nastavio putovanje prema Manchesteru. Avion je u utorak, u 20 sati i 30 minuta poletio iz Zagreba prema Manchesteru, gdje su putnici stigli s otprilike 26 sati kašnjenja.

www.sjever.hr / index.hr
19.08.2022.

Input your search keywords and press Enter.