Now Reading:
Iz Bedekovčine ste i tuča je oštetila vaš posjed? Prijavite se!
Full Article 1 minutes read

Iz Bedekovčine ste i tuča je oštetila vaš posjed? Prijavite se!

Iz Općine Bedekovčina podsjećaju da je Krapinsko – zagorska županija objavila Javni poziv za dodjelu potpore male vrijednosti u poljoprivredi za ublažavanje i djelomično uklanjanje posljedica prirodnih nepogoda na području Krapinsko- zagorske županije u 2022. godini.

Prihvatljivi korisnici sredstava su poljoprivrednici upisani u Upisnik poljoprivrednika i/ili Upisnik obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava u Agenciji za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju podružnice Krapinsko-zagorske županije sa sjedištem na području Krapinsko- zagorske županije,
sa štetama u poljoprivredi i/ili na poljoprivrednom zemljištu, na imovini koja nije osigurana sa područja Općine Bedekovčina koji su prijavili štetu u Registar šteta sukladno odredbama Zakona o ublažavanju i uklanjanju posljedica prirodnih nepogoda i Pravilnika o Registru šteta od prirodnih nepogoda.

Zahtjev za dodjelu potpore zajedno s obveznom dokumentacijom dostavlja se isključivo putem pošte. Rok za podnošenje zahtjeva za potporu teče od dana objave javnog poziva i traje do 01. rujna 2022. godine.

Detaljnije na web stranici Općine Bedekovčina, facebook stranici ili na broj telefona 049/213-963.

www.sjever.hr
18.08.2022.

Input your search keywords and press Enter.