Now Reading:
Hoće li Varaždinci još jednom napuniti stadion? Započela je prodaja ulaznica za subotnju utakmicu sa Šibenikom, požurite po svoju
Full Article 1 minutes read

Hoće li Varaždinci još jednom napuniti stadion? Započela je prodaja ulaznica za subotnju utakmicu sa Šibenikom, požurite po svoju

U sklopu 6. kola SuperSport Hrvatske nogometne lige, NK Varaždinu u subotu u goste dolazi ekipa Šibenika, a prodaja ulaznica već je započela.

S obzirom da su Varaždinci u posljednje dvije utakmice koje su se igrale na domaćem travnjaku dupkom napunili stadion, te da su iz Kluba izvijestili kako je interes javnosti i za ovu utakmicu velik, požurite po svoje ulaznice i osigurajte si mjesto za bodrenje varaždinskog prvoligaša.

Ulaznice se prodaju na Ticket Pointu od četvrtka u vremenu od 10 do 14 sati te od 17 do 19 sati. U isto vrijeme prodavat će se i u petak, dok će na dan utakmice u subotu prodaja započeti u 12 sati.

Cijene ulaznica su 70 kuna za Ložu A, 50 kuna za tribine Lijevo i Desno te 40 kuna za Istok.

Podsjetimo, Varaždin je u prvih pet kola u najelitnijem nogometnom rangu pokazao odličnu igre, a trenutno se s ukupno 5 bodova nalazi na 8. mjestu prvenstvene ljestvice, dok je Šibenik peti s bodom više. Sve u svemu, u subotu nas očekuje zanimljiva i sasvim sigurno napeta utakmica.

tklopotan / www.sjever.hr
18.08.2022.

Input your search keywords and press Enter.