Now Reading:
VELIKA FOTOGALERIJA I Lepoglava ima svoj Festival dobrih emocija – pozitiva, kultura, sport, zabava i mladi, evo kako je bilo na Jailhouseu
Full Article 3 minutes read

VELIKA FOTOGALERIJA I Lepoglava ima svoj Festival dobrih emocija – pozitiva, kultura, sport, zabava i mladi, evo kako je bilo na Jailhouseu

Lepoglava je od petka do ponedjeljka bila mjesto dobrih emocija, pozitive, prijateljstva, kulture, sporta, zabave, mladih te volontera i volonterstva. Naime, održano je ovogodišnje izdanje Jailhouse festivala koji je u pet dana donio mnoštvo sadržaja.

Prvi dan počeo je s dvije izložbe – koncertualnim postavom Gorana Šoštarića u čitaonici gradske knjižnice u Lepoglavi te izložbom militarija koju je u svom prostoru organizirao P.A.S. klub Lepoglava, a nastavljen je s tradicionalnim Quiz nightom u kojem je snage odmjerilo 7 ekipa. Za kraj dana party u parku uz nevjerojatni duo Nesho & Cho koji su X sessions napokon doveli u Lepoglavu.

Kako je festival napredovao, tako su ga organizatori samo pojačavali, pa je drugi dan festivala krenuo ranom zorom s koncertualnim postavom Gorana Šoštarića, a uspješan dan nastavljen je s novim konceptom na Jailhouse festivalu i ovim prostorima – Art & Wine. Desetak sudionika opustilo se uz slikanje pod stručnim vodstvom Željka Ježeka i čašice domaćeg kupinovog vina, dok je navečer održan tradicionalan Jail Nogač 3 na 3 turnir na kojem su se okupile čak 24 ekipe.

Iako je trećeg dana zbog vremenskih uvjeta odgođen turnir u nogometnom biljaru, mladi su se zabavili uz pikado, dok su se navečer ekipe natjecale u Jailh Hakl 3 na 3. Naravno, već tradicionalno, uz sam zanimljiv turnir publika je mogla uživati i u raznim popratnim aktivnostima – natjecanje u tricama i bacanje s centra.

Četvrti dan festivala bio je rezerviran za odbojku na pijesku, a u park je stigla Nika Ilčić koja je sa svojim pratiteljima provela kvalitetno poslijepodne, pričajući, družeći se i fotografirajući. Večer je bila rezervirana za koncerte, stravično dobru glazbenu večer koju su priuštili bendovi Dodger Artfool & The Vipere, Elusive mind, COTA G4 i Vatrogasci.

Točka na i stavljena je raznolikim sadržajem koji je zadnjeg dana festivala započeo odmah poslijepodne – predavanjem Nike Ilčić, turnirom u nogometnom biljaru, akustičnom svirkom Doriana Varovića, nastupom Jana Kerekeša te Navodnooslobodilačkog cirkusa. 8 ekipa odmjerilo je snage u “homemadenogometnom biljaru, fanovi su se okupili oko Nike Ilčić, uvijek raspoloženi Dorian uveseljavao je i opustio pred obilje smijeha uz Jana Kerekeša, a na rubu sjedala publiku su držale cure iz Navodnooslobodilačkog cirkusa čime je na kraju i ispraćen ovogodišnji Jailhouse festival.

www.sjever.hr / FB Jailhouse festival
17.08.2022.

Input your search keywords and press Enter.