Now Reading:
TRAGEDIJA U TURČINU Nakon 25-godišnjeg motorista, životnu bitku izgubila je i njegova suputnica: „Zašto nas je morala napustiti u najljepšim mladenačkim godinama?”
Full Article 2 minutes read

TRAGEDIJA U TURČINU Nakon 25-godišnjeg motorista, životnu bitku izgubila je i njegova suputnica: „Zašto nas je morala napustiti u najljepšim mladenačkim godinama?”

Nakon što je u teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u nedjelju u Turčinu život izgubio 25-godišnji motorist, bitku je u utorak u bolnici izgubila i njegova suputnica koja je podlegla teškim tjelesnim ozljedama.

Od Mateje S. na društvenim se mrežama opraštaju mnogi prijatelji i poznanici, između ostalog i Kulturno-umjetnička udruga Zasadbreg čija je bila članica.

-Trenuci su ovo kada čovjek ostaje bez riječi a suze same teku! Pitamo se, zašto nas je Mateja morala napustiti u najljepšim mladenačkim godinama života? Možda je pozvana tako rano baš zato što je bila tako anđeoski lijepa i dobra?! Jer i nebo treba dobre ljude i lijepe anđele! Mi ćemo zauvijek u srcu čuvati sjećanja na našu dragu Mateju! Hvala ti Mateja što si dio svog života darovala našoj udruzi! Roditeljima, sestri, bratu i svima koji su je voljeli izražavamo iskrenu sućut! – napisali su iz KUU Zasadbreg na svojim društvenim mrežama.

Podsjetimo, do prometne nesreće u Turčinu došlo je kada se 41-godišnji vozač automobila nije zaustavio na znak obaveznog zaustavljanja zbog čega je na prednji lijevi dio njegovog vozila, prednjim dijelom naletio motocikl kojim je upravljao 25-godišnjak. On je nažalost preminuo na mjestu nesreće, a životnu bitku u utorak je izgubila njegova suputnica koja je u nesreći zadobila teške tjelesne ozljede.

Foto: Facebook
tklopotan / www.sjever.hr
17.08.2022.

Input your search keywords and press Enter.