Now Reading:
TRAGEDIJA U TURČINU Varaždinska policija o detaljima prometne nesreće u kojoj je ugašen još jedan mladi život
Full Article 2 minutes read

TRAGEDIJA U TURČINU Varaždinska policija o detaljima prometne nesreće u kojoj je ugašen još jedan mladi život

U nedjelju u 15.45 sati u ulici Vladimira Nazora u Turčinu, dogodila se prometna nesreća sa smrtno stradalom osobom.

Naime, kako je izvijestila PU varaždinska, do nove tragedije na prometnicama došlo je kada se 41-godišnji vozač koji je upravljao osobnim vozilom ulicom Vladimira Nazora iz smjera Kolodvorske ulice dolaskom do raskrižja s kolnicima Zagrebačke ulice i ulice Glavić, nije zaustavio na znak obaveznog zaustavljanja, već je ušao u raskrižje skrećući ulijevo.

Tom prilikom nije propustio sva vozila koja su se kretala cestom s prednošću prolaska. Zbog toga je na prednji lijevi dio njegovog vozila, prednjim dijelom naletio motocikl kojim je u smjeru ulice Vladimira Nazora, zadržavajući smjer kretanja ravno, upravljao 25-godišnjak.

Od siline udara, motocikl je odbačen uz istočni rub kolnika Zagrebačke ulice, dok su vozač i putnica odbačeni u odvodni kanal s istočne strane kolnika ulice Glavić. Vozač motocikla je zbog zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu događaja, a putnica je zbog teških tjelesnih ozljeda prevezena u Opću bolnicu Varaždin, gdje je zadržana na liječenju.

Na mjesto događaja izašao je zamjenik Županijske državne odvjetnice u Varaždinu koji je prisustvovao očevidu te odredio obdukciju i sva potrebna vještačenja.

Za vrijeme trajanja očevida navedena dionica državne ceste D-3 bila je zatvorena za sav promet sve do 20 sati.

www.sjever.hr
15.08.2022.

Input your search keywords and press Enter.