Now Reading:
Košarkašice „Jedan smjer“ iz Varaždina osvojile brončanu medaljna državnoj završnici Kinder turnira u košarci
Full Article 2 minutes read

Košarkašice „Jedan smjer“ iz Varaždina osvojile brončanu medaljna državnoj završnici Kinder turnira u košarci

U Splitu se održava državna završnica 26. sezone Plazma Sportskih igara mladih, a od 11. do 13. kolovoza održana je velika završnica Kinder turnira u košarci, gdje su snage odmjerili najbolji košarkaši/ce iz cijele Hrvatske u različitim kategorijama.

U iznimno jakoj konkurenciji, 30 najboljih ekipa sezone u 3 kategorije, borilo se za titulu državnih prvaka Plazma Sportskih igara mladih, a košarkašice „Jedan smjer“ iz Varaždina osvojile su sjajnu brončanu medalju. Osvajačice zlatnih i srebrnih medalja osigurale su plasman na međunarodnu završnicu Plazma Sportskih igara mladih koja će se održati od 16. do 20 kolovoza u Splitu.

Plazma Sportske igre mladih ove su godine organizirale više od 250 turnira u 10 Sportskih disciplina (Coca- Cola Cup u nogometu, Tommy turnir u malom nogometu, Kinder turnir u uličnoj košarci, HEP turnir u rukometu, odbojka, Hrvatska pošta Cup u tenisu, stolni tenis, turnir u odbojci na pijesku, šah, graničar i atletika) i 26 jednodnevnih sportsko-edukativnih događanja u sklopu Telemach Dana sporta. Igre su trenutno aktivne u 3 zemlje: Hrvatskoj, Srbiji i Bosni i Hercegovini u čijim sustavima godišnje sudjeluje više od 200.000 djece i mladih.

Svi rezultati:

Djevojčice 2007. godište i mlađe:
1. Babe Sa Prozora (Dubrovnik)
2. ŽKK Šibenik (Šibenik)
3. ŽKK Zadar Plus (Zadar)
3. Jedan Smjer (Varaždin)

Dječaci 2007. godište i mlađi:
1. Medvjedi (Zagreb)
2. Podstrana (Split)
3. Mačkice (Dubrovnik)
3. Vikrasi (Virovitica)

Dječaci 2009. godište i mlađe:
1. Kosturi (Zagreb)
2. Pazinjani (Pazin)
3. Torcida (Split)
3. H.A.J. (Belišće)

www.sjever.hr
15.08.2022.

Input your search keywords and press Enter.