Now Reading:
Na blagdan Velike Gospe neke će trgovine i trgovački centri raditi – pogledajte gdje i kada možete u šoping
Full Article 2 minutes read

Na blagdan Velike Gospe neke će trgovine i trgovački centri raditi – pogledajte gdje i kada možete u šoping

trgovina

U ponedjeljak, 15. kolovoza, slavi se blagdan Velike Gospe. Pojedini trgovački lanci zbog toga će raditi po prilagođenom radnom vremenu. 

Dnevnik.hr objavio je popis trgovina i njihovo radno vrijeme na taj dan, a mi smo ponešto i dodali, da budete što bolje informirani:

Lidl

Ovisno o lokaciji, dio prodavaonica Lidla u ponedjeljak će raditi od 8 do 14 sati, dio od 7 do 20 dok će neke raditi od 7 do 23 sata. Kako će raditi Lidl u vašem mjestu, možete provjeriti >>OVDJE.

Spar i Interspar

Neke od trgovina Spara i Interspara na blagdan Velike Gospe neće raditi, dok će neke njihove trgovine raditi skraćeno po prilagođenom radnom vremenu ovisno o lokaciji na kojoj se nalaze.

Popis možete pronaći >>OVDJE.

Konzum

Konzum prodavaonice će na Veliku Gospu, 15.8.2022., raditi prema posebnom radnom vremenu. Radno vrijeme pojedinih trgovina možete provjeriti >>OVDJE.

Konzum prodavaonice u sklopu trgovačkih centara radit će u sklopu radnog vremena samog centra.

Kaufland

Sve poslovnice Kauflanda, u ponedjeljak 15. kolovoza, osim one u Sinju, radit će po nedjeljnom radnom vremenu. “Poslovnica Sinj radit će kraće nego inače nedjeljom”, izvijestili su iz Kauflanda.

Dodatne informacije o radnom vremenu Kauflanda, ovisno o lokaciji, možete provjeriti >>OVDJE.

Bipa

Povodom blagdana Velike Gospe, poslovnice Bipe radit će po prilagođenom radnom vremenu. Više o tome doznajte >>OVDJE.

Radno vrijeme shopping centara

Na blagdan Velike Gospe, trgovine Arena Centra u Zagrebu neće raditi. Ipak, neki će ugostiteljski objekti biti otvoreni, a njihovo radno vrijeme možete provjeriti OVDJE

Sve trgovine Avenue Malla u Zagrebu na blagdan Velike Gospe bit će zatvorene. Međutim, neki će ugostiteljski objekti biti otvoreni. Više detalja možete pronaći OVDJE

Na blagdan Velike Gospe, 15. kolovoza, Westgate Shopping City neće raditi. Trgovine tog shopping centra ponovno će biti otvorene od utorka 16. kolovoza.

Na blagdan Velike Gospe, City Center one West i City Center One East ne rade. Izuzetak su Cineplexx i Wettpunkt koji će raditi prema redovnom radnom vremenu.

Osim toga, prema redovnom radnom vremenu radit će i City Center One Split, uz napomenu da će u tom shopping centru poslovnice Fine, Erste banke i Hrvatske pošte biti zatvorene.

Lumini shopping centar

Trgovine u Luminiju će na blagdan biti zatvorene, ali OVDJE pogledajte što će tog dana ipak raditi

Supernova Zagreb Buzin na blagdan Velike Gospe bit će zatvorena, kao i Supernova Varaždin.

www.sjever.hr/dnevnik.hr
14.08.2022.

Input your search keywords and press Enter.