Now Reading:
“Ej, kakva je bila hrana jučer?” Zbog ove poruke dostavljač je dobio otkaz. Opravdano?
Full Article 2 minutes read

“Ej, kakva je bila hrana jučer?” Zbog ove poruke dostavljač je dobio otkaz. Opravdano?

Dostavljač je djevojci poslao poruku sa svog broja, ona ga je navodno prijavila firmi koja dostavlja hranu, a on je potom dobio otkaz, prenosi index.hr

I nije mu bilo jasno zašto.

“Ej, kakva je bila hrana jučer? Dostavljač”, može se vidjeti u prvoj poruci uz emotikon smijeha.

“Ej, samo da ti se zahvalim. Jučer sam dobio otkaz na poslu zbog tebe. Ne mogu vjerovati da si se žalila jer sam ti se javio na najnormalniji način i poslao jednu poruku, niti sam bio vulgaran niti bilo što. Svaka čast, ne znam kakvu ti korist imaš od toga, ali eto ja sad posao više nemam, niti imam mjesečne prihode”, stoji u drugoj poruci, zbog koje je screenshot postao viralan.

Reakcije se nižu danima

Na ovu priču se danima nižu reakcije korisnika interneta. Na Twitteru je objavljeno bezbroj slika i screenshotova koji sprdaju dostavljača i cijelu priču, a na Facebooku je objavljeno nekoliko ozbiljnih promišljanja o tome je li dostavljač zaista zaslužio otkaz.

“Još je puno posla pred nama”

“Prijatelju, nisi ti dobio otkaz na poslu zbog djevojke, nego zbog toga što si zloupotrijebio položaj i dostupne ti podatke. To što si nekome dostavio hranu i što je netko prema tebi možda bio uljudan, ne znači da imaš pravo odmah slati poruke koje – budimo realni – nemaju veze s ispitivanjem kvalitete dostavljene hrane.

Mislio sam da se poštivanje tuđih granica pretpostavlja, no sudeći po brojnim komentarima kojima nije jasno zašto je sad već bivši dostavljač hrane dobio otkaz – još je puno posla pred nama”, napisao je Dalibor Milas, bivši franjevac iz Hercegovine, danas kolumnist i književnik.

Foto: Instagram Zobmijana

sjever.hr/index.hr
14.08.2022.

Input your search keywords and press Enter.