Now Reading:
U potrazi ste za novim poslom? Možda su ova radna mjesta idealna prilika za vas
Full Article 2 minutes read

U potrazi ste za novim poslom? Možda su ova radna mjesta idealna prilika za vas

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Lonia trgovina d.o.o. zapošljava Prodavača / Blagajnika (m/ž) na više lokacija u Varaždinskoj županiji. Poslodavac nudi stimulativna primanja, plaćene troškove prijevoza, mogućnost stalnog zapošlenja i napredovanja. Prijavite se najkasnije do 15.8.2022. putem linka.

Konzum Plus d.o.o. zapošljava Komisionara / Blagajnika komisionara (m/ž) u Varaždinu. Natječaj je otvoren do 31.8.2022., a poslodavac nudi mnoge pogodnosti tijekom godine poput božićnice, uskrsnice, dara za djecu, regresa i slično. Sve detalje provjerite klikom na link.

KTC d.d. zapošljava Skladišnog radnika (m/ž) u Prelogu. Za prijavu je potrebna godina dana radnog iskustva, a poželjan je položen tečaj za viljuškaristu. Prijavite se klikom  na link ovdje do 31.8.2022.

Zagi Grupa d.o.o.  u Oroslavju zapošljava Kuhara voditelja smjene (m/ž). Za prijavu potrebno je radno iskustvo od dvije godine, a poželjno je i iskustvo u vođenju smjene u kuhinji. Kako se prijaviti provjerite klikom na link, a prijave su otvorene do 9.9.2022.

Workforce Ljudski Potencijal d.o.o. zapošljavaju Prodavača (m/ž) u Varaždinu. Poslodavac nudi mogućnost rada za internacionalnu modnu grupaciju, priliku za napredovanjem, stimulirajuće uvjete rada i popust za zaposlenike. Prijavite se klikom na link ovdje do 31.8.2022.

Knauf Insultaion d.o.o.  u Novom Marofu traži Proizvodno – transportnog radnika (m/ž). Poslodavac nudi rad u izazovnom i dinamičnom okruženju te priliku za osobni i profesionalni rast i razvoj. Prijavite se do 2.9.2022. na linku.

BMH Bedekovčina d.o.o. zapošljava Bravara / Pomoćnog bravara (m/ž). Prethodno iskustvo na istim ili sličnim pozicijama je poželjno, ali nije uvjet. Kako se prijaviti provjerite putem linka. Natječaj je otvoren do 26.8.2022.

Plinka-Puh d.o.o. u Mokricama u potrazi je za Djelatnikom na benzinskoj postaji (m/ž). Poslodavac nudi stalna usavršavanja, mogućnost napretka unutar tvrtke i stalna primanja. Na oglas se mogu prijaviti i umirovljenici. Natječaj je otvoren do 1.10.2022., a za više detalja kliknite link ovdje.

Globalna hrana d.o.o. / McDonald’s traži Radnika/cu  u restoranu u Varaždinu. Poslodavac nudi fleksibilno radno vrijeme, plaćen prijevoz te mogućnost napredovanja. Natječaj je otvoren do 15.8.2022. Kako se prijaviti provjerite na linku.

Multi-Star d.o.o. zapošljava Blagajnika / Blagajnicu u automat klubu u Čakovcu. Sve detalje oglasa provjerite klikom na link ovdje, a prijaviti se možete do 9.9.2022.

www.sjever.hr
13.08.2022.

Input your search keywords and press Enter.