Now Reading:
Varaždinska policija objavila detalje nesreće u kojoj je sinoć poginuo 38-godišnji motociklist
Full Article 1 minutes read

Varaždinska policija objavila detalje nesreće u kojoj je sinoć poginuo 38-godišnji motociklist

Kao što smo izvijestili, u srijedu oko 18.20 sati u Varaždinu, u prometnoj je nesreći smrtno stradao vozač motocikla, a PU varaždinska danas je objavila detalje nesreće.

VARAŽDIN U prometnoj nesreći u Zagrebačkoj ulici poginuo motociklist – dio ulice zatvoren za promet

Muškarac starosti 72 godine upravljao je automobilom šljunčanom cestom uz rijeku Plitvicu u smjeru županijske ceste. Dolaskom do raskrižja sa županijskom cestom, automobilom je počeo skretati ulijevo, a da pri ulasku vozilom na cestu s prvenstvom prolaza nije propustio motocikl, kojom je iz smjera Varaždina u smjeru Turčina upravljao 38-godišnjak. Došlo je do udara prednjeg djela motocikla u bočni dio automobila.

U prometnoj je nesreći motociklist od zadobivenih ozljeda na mjestu događaja preminuo. Smrt je konstatirana od strane mrtvozornika. Vozač osobnog vozila je zadobio ozljede, te mu je medicinska pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede mu za sada nisu okvalificirane.

Zbog očevida prometne nesreće županijska cesta 2048 bila je zatvorena za sav promet od 18.35 do 22.55 sati. Promet se odvijao obilaznim pravcima.

www.sjever.hr
11.08.2022.

Input your search keywords and press Enter.