Now Reading:
KAOS NA AUTOCESTAMA: U teškoj prometnoj kod tunela Učka smrtno stradala jedna osoba – Prekinut je promet u oba smjera!
Full Article 2 minutes read

KAOS NA AUTOCESTAMA: U teškoj prometnoj kod tunela Učka smrtno stradala jedna osoba – Prekinut je promet u oba smjera!

Jedan čovjek je preminuo, a dvoje ih je ozlijeđeno u teškoj prometnoj nesreći rano jutros na A8, dva kilometra od tunela Učka u smjeru Rijeke. U nesreći su sudjelovala tri vozila, dva kombi vozila i jedna cisterna. Očevdi je u tijeku, doznaje Večernji iz PU primorsko-goranske.

Prometna nesreća na autocesti A3 Bregana-Lipovac između čvorova Popovača i Kutina. U smjeru Lipovca promet se vodi jednom prometnom trakom uz ograničenje brzine 60 km na sat. HAK poziva vozače na pojačan oprez.

Pojačan je promet na važnijim cestama, obilaznicama, prilazima turističkim središtima, trajektnim lukama i pristaništima te pojedinim graničnim prijelazima. Na cestama u unutrašnjosti ponegdje ima i magle.

Zbog vjetra na Jadranskoj magistrali (DC8) između Bakra i Karlobaga, državnoj cesti između čvora i mjesta Križišće (DC99) i lokalnoj cesti Kraljevica-čvor Križišće (LC58107) zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina vozila), a na Jadranskoj magistrali (DC8) između Karlobaga i Svete Marije Magdalene dodatno je zabrana i za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila).

Na autocesti A1 na dijelu dionice od vijadukta Božići do tunela Bristovac vozi se uz ograničenje brzine 60 km na sat, no autocesta je otvorena za sve skupine vozila.

Na većini graničnih prijelaza nema dojava o dužim čekanjima.

www.sjever.hr / HAK / www.večernji.hr
11.08.2022.

Input your search keywords and press Enter.