Now Reading:
Bogat vikend program u Prelogu – od sporta do filma
Full Article 3 minutes read

Bogat vikend program u Prelogu – od sporta do filma

„Ljetna kros liga Prelog“, 15. po redu, najstarija trkačka liga u Međimurju, održavala se u Prelogu od lipnja, a posljednje završno kolo, s dodjelom nagrada najboljima, održat će se u petak, 12. kolovoza.

Trčalo je i ove godine i staro i mlado, godine ili forma nisu bili problem, moglo se i hodati i trčati, samo se trebalo pokrenuti i pridružiti im se. Organizator i ovogodišnje Ljetne kros lige Prelog bio je Biciklistički klub Prelog.

Podjela medalja, nagrada, poklona sponzora i organizatora, održat će se 12. kolovoza, s početkom u 18 sati, na prostoru Nautčkog kluba Labud, na popularnoj Marini u Prelogu.

Filmski program u Domu kulture nudi dva filma, s po dvije projekcije

U subotu i nedjelju od 18 sati možete pogledati animirani „Tuljani specijalci (Seal Team)“. Nakon što je izgubio svoju najbolju prijateljicu, neustrašivi tuljan Quinn okuplja nestašnu ekipu koja će morskim psima uzvratiti udarac, angažirajući iskusnog ratnika Claggarta i njegov vojni um koji će mu pomoći u obuci njihovih prijatelja tuljana. Quinn i njegov tim ubrzo počinju koristiti sve lukave trikove i svježe ideje kako bi obranili svoj dio mora od svojih uvijek gladnih protivnika i konačno dokazali da tuljani nisu samo hrana za morske pse!

U subotu i nedjelju od 20 sati prikazuje se horor „Siroče: Prvo ubojstvo (Orphan: First Kill)“ s Juliom Stiles, Isabelle Fuhrman i Rossifom Sutherlandom. Kultni američki horor film iz 2009. godine, dobio je svoj nastavak. „Siroče: Prvo ubojstvo“ zamišljen je kao prequel originalnog filma te će publici pružiti uvid u mračnu povijest Leene Klammer “Esther” i u njezino prvo ubojstvo. Prvi film govori o Estherinom prijašnjem životu – obitelj s kojom živi nije prva obitelj koja ju je posvojila, a znamo i da je pobjegla iz psihijatrijske ustanove. Međutim, novi nastavak „Siroče: Prvo ubojstvo“ priča o tome kako je Leena uspjela pobjeći iz Estonije u Sjedinjene Države. Leena Klammer je žena koja pati od hipopituitarizma, zbog čega izgleda mlađe. Predstavljala se kao “Esther”, nestala kći Katie Mauerove i Richarda Mauerova. Katie je uvjerena da to nije njezina kći, dok Richard vjeruje da njegova žena pati od paranoje. Leena ih pokušava razdvojiti stvarajući velike probleme obitelji i sukobljava se s majkom koja će zaštititi svoju obitelj pod svaku cijenu.

www.sjever.hr
11.08.2022.

Input your search keywords and press Enter.