Now Reading:
VOZAČI, PRIPAZITE! Prometna na autocesti A1, u smjeru Zagreba vozi se uz ograničenje brzine
Full Article 1 minutes read

VOZAČI, PRIPAZITE! Prometna na autocesti A1, u smjeru Zagreba vozi se uz ograničenje brzine

Zbog prometne nesreće na autocesti A1 između čvorova Benkovac i Zadar II u smjeru Zagreba vozi se uz ograničenje brzine od 100 km na sat, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).

Zbog jakog vjetra promet je dopušten samo za osobna vozila: državnom cestom Maslenica-Zaton Obrovački (DC54) i na Paškom mostu.

Na dionici Jadranske magistrale (DC8) Bakar-Novi Vinodolski, državnoj cesti između čvora i mjesta Križišće (DC99) i lokalnoj cesti Kraljevica-čvor Križišće (LC58107) zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupinu vozila), a na dionici Jadranske magistrale (DC8) Novi Vinodolski-Senj-Karlobag-Sveta Marija Magdalena dodatno je zabrana za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupinu vozila).

Na Krčkom mostu zabrana je prometa za motocikle, kamp prikolice s tri ili više osovina, kombi vozila visine preko 1,9 m, autobuse na kat i autobuse duplih osovina koji vuku prikolicu, osobna vozila koja vuku malu prikolicu s jednom osovinom.

Na većini graničnih prijelaza nema dojava o dužim čekanjima. U pomorskom prometu nema poteškoća.

www.sjever.hr / HAK
10.08.2022.

Input your search keywords and press Enter.