Now Reading:
JEDINSTVENA KOMBINACIJA 2700 m veslanja i 2000 m trčanja – ove subote na Aquacityju završno kolo prve SUP/RUN duatlon lige Varaždin
Full Article 2 minutes read

JEDINSTVENA KOMBINACIJA 2700 m veslanja i 2000 m trčanja – ove subote na Aquacityju završno kolo prve SUP/RUN duatlon lige Varaždin

Ova jedinstvena kombinacija stand-up-paddlinga (veslanja na dasci) i trčanja održana je ove godine po prvi puta u Varaždinu, na inicijativu sup veslača Gorana Smirčića iz Rijeke i Borisa Bađuna iz Varaždina, a u organizaciji Trkačkog kluba Marathon 95.

Nakon završnog kola, koje se sastoji od 2.700 metara veslanja te 2.000 metara trčanja, održati će se proglašenje najboljih ukupno i po kategorijama na ligi.

Svoj dolazak na zadnje kolo najavili su i slovenski sup veslači, među kojima i Gregor Mohorič, aktualni slovenski prvak u disciplini sprint. Time će, uz sudionike utrke iz gradova Varaždin, Bjelovar, Rijeka i Zagreb, treće kolo poprimiti i međunarodni karakter.

Ukoliko se želite okušati u ovom sportu, Turistička agencija More Adventure, https://more-adventure.com/ koja promovira avanturistički turizam kontinentalne Hrvatske, osigurala je nekoliko SUP daski za sve koji nemaju svoju (prema redoslijedu prijava).

Također, slovenski proizvođač vrhunske sup opreme Amanzi & AZULboards, Urban Lagoja, https://www.supstore.si/ i www.amanzi.si omogućiti će testiranje i probne vožnje sa daskama i veslima iz svog asortimana.

Utrka započinje u subotu, u 10,30 sati, a testiranje opreme biti će moguće prije i nakon utrke.

Dosadašnje rezultate i fotogaleriju, te ostale informacije o utrci potražite na: https://marathon95.hr/sup-duathlon-liga/ i https://marathon95.hr/2022/06/20/sup-duatlon-liga-2-kolo/

www.sjever.hr
10.08.2022.

Input your search keywords and press Enter.