Now Reading:
Vikend je prošao, ali turisti se i dalje slijevaju prema moru – evo gdje je pojačan promet
Full Article 1 minutes read

Vikend je prošao, ali turisti se i dalje slijevaju prema moru – evo gdje je pojačan promet

Ova će turistička sezona, potpuno je jasno, za Hrvatsku biti iznimno dobra, što dokazuju i rijeke turista koji i danas, iako je ponedjeljak, putuju prema našoj obali.

Iz HAK-a javljaju da je pojačan promet na cestama u smjeru mora, posebice na autocestama A1 Zagreb-Split-Ploče, A2 Zagreb-Macelj, A3 Bregana-Lipovac, A6 Rijeka-Zagreb, A7 Rupa-Rijeka.

Zbog vjetra na dionicama Jadranske magistrale (DC8) Bakar-Novi Vinodolski i Senj-Karlobag, državnoj cesti između čvora i mjesta Križišće (DC99) i lokalnoj cesti Kraljevica -čvor Križišće (LC58107) zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupinu vozila), a na dionicama Jadranske magistrale (DC8) Novi Vinodolski-Senj i Karlobag-Sveta Marija Magdalena zabrana je za dodatno za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (DC8).

Od 9. kolovoza do 18. studenoga zbog sanacije nadvožnjaka Sučević na državnoj cesti DC1 Gračac-Knin zabrana je prometa za teretna vozila i autobuse na dijelu državne ceste obuhvaćenom radovima. Obilazak je cestom Gračac-DC27-Obrovac-Benkovac-DC56-DC59-DC1-Knin. Ostala vozila prometuju naizmjence uz regulaciju semaforima.

www.sjever.hr/hak.hr
08.08.2022.

Input your search keywords and press Enter.