Now Reading:
Delegacija Reformista na Mirogoju položila vijenac na grobu Savke Dabčević-Kučar
Full Article 50 second read

Delegacija Reformista na Mirogoju položila vijenac na grobu Savke Dabčević-Kučar

Delegacija Narodne stranke – Reformisti položila je vijenac na grobu Savke Dabčević-Kučar na zagrebačkom groblju Mirogoj u povodu godišnjice njezine smrti.

Uz potpredsjednicu Reformista i saborsku zastupnicu Nataliju Martinčević, događanju su nazočili i potpredsjednici Županijske organizacije Reformista Varaždinske županije – načelnik Općine Martijanec Branimir Nađ i županijski vijećnik Željko Bedeković te član predsjedništva zagrebačke organizacije Reformista Ivica Kršilović.

– Savka Dabčević-Kučar jedna je od najvećih ličnosti moderne hrvatske politike. Žena i političarka širokog znanja i područja interesa. Svojim je djelovanjem uvijek potvrđivala kako je politika bez etičkih i moralnih vrijednosti bezvrijedna politika i obzirom na svoje moralne vrijednosti nikad se nije i ne bi se slagala s političkim populizmom s kakvim se danas sve više srećemo. Na temeljima takvih uvjerenja nastala je i Narodna stranka – Reformisti i takve ćemo vrijednosti nastaviti slijediti i ubuduće – naglasila je Martinčević.

www.sjever.hr
07.08.2022.

Input your search keywords and press Enter.