Now Reading:
CRNA SUBOTA U slijetanju autobusa 11 mrtvih, 34 teže ozlijeđenih!
Full Article 1 minutes read

CRNA SUBOTA U slijetanju autobusa 11 mrtvih, 34 teže ozlijeđenih!

Kao što smo i ranije izvijestili službeno je potvrđeno kako je u tragičnoj nesreći jutros oko 5,40 sati u slijetanju s kolnika autobusa poljskih nacionalnih registarskih oznaka potvrđeno 11 poginulih i 34 teže ozlijeđenih.

Ozlijeđeni su zbrinuti u bolnicama u Varaždinu, Čakovcu i Zagrebu. Promet dionicom Breznički Hum – Komin u smjeru Zagreba zatvoren je za sav promet i odvija se zaobilazno. Obilazak: čvor Breznički Hum-DC3-čvor Komin.

Povodom teške prometne nesreće na autocesti A4 području Varaždinske županije, između mjesta Jarek Bisaški i Podvorec, biti održana konferencija za novinare u Općoj bolnici Varaždin u 9.30 sati.

Na konferenciji za novinare prisustvovat će ministar unutarnjih poslova i načelnik Stožera civilne zaštite RH Davor Božinović, ravnateljica Hrvatskog zavoda za hitnu medicinu prim. mr. Maja Grba-Bujević, zamjenica župana i načelnica Stožera civilne zaštite Varaždinske županije Silvija Zagorec, načelnik PU varaždinske Predrag Benčić, pročelnik Područnog ureda civilne zaštite Varaždinske županije Ivica Matošić, ravnatelj Nastavnog zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije Mladen Smoljanec te specijalist abdominalne kirurgije u Općoj bolnici Varaždin prim. dr. sc. Ranko Stare.

Foto agencija Sjever

abrkic/sjever.hr
06.08.2022.

Input your search keywords and press Enter.