Now Reading:
8000 navijača, 21 baklja, policija zadovoljna – utakmica s Dinamom prošla bez incidenata
Full Article 1 minutes read

8000 navijača, 21 baklja, policija zadovoljna – utakmica s Dinamom prošla bez incidenata

S početkom u 20 sati na varaždinskom nogometnom stadionu „Anđelko Herjavec“ u petak, 5. kolovoza odigrana je nogometna utakmica između NK Varaždin i GNK Dinamo kojoj je prisustvovalo oko 8000 gledatelja, od kojih je bilo sedamstotinjak gostujućih navijača.

U tijeku pregleda tribina prije utakmice policijski službenici su na južnoj tribini pronašli jedan zamotani set u kojem je bila 21 baklja.

Prije, za vrijeme i nakon utakmice u službene su prostorije dovedene dvije osobe, koje su bile u alkoholiziranom stanju na utakmici, dok drugih postupanja policije nije bilo. Utakmica je prošla u vrlo dobrom navijačkom raspoloženju.
Protiv privedenih podnijet je Optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima.

Cjelokupno osiguranje utakmice proteklo je u najboljem redu, s jedne strane zbog sportskog ponašanja onih koji su pratili utakmicu na stadionu, ali i zbog odlične suradnje i koordinacije u radu svih onih koji su bili zaduženi za sigurnost ovog sportskog događaja.

Ovim putem koristimo priliku i zahvaljujemo građanima, kao i navijačima na sportskom ponašanju koje uključuje i poštivanje uputa organizatora, redara i policijskih službenika, priopćili su iz PU varaždinske.

www.sjever.hr
06.08.2022.

Input your search keywords and press Enter.