Now Reading:
S VARAŽDINSKOM POLICIJOM NEMA ŠALE Evo gdje će i kad pojačano nadzirati vozače!
Full Article 1 minutes read

S VARAŽDINSKOM POLICIJOM NEMA ŠALE Evo gdje će i kad pojačano nadzirati vozače!

U prometu uvijek i svugdje treba biti maksimalno oprezan, ponašati se savjesno, paziti na sebe i ostale sudionike, a policija je tu da kontrolira ponašate li se upravo tako, stoga kreću u još jednu akciju.

Policijski službenici Policijske uprave varaždinske i ovog će vikenda, na svim dionicama cesta na području Varaždinske županije pojačano nadzirati ponašanje svih sudionika u prometu.

Tom će prilikom provoditi mjere i radnje na sprječavanju prekršaja iz tzv. skupine „četiri glavne ubojice u prometu“ i zaštite najugroženijih skupina sudionika u prometu.

U petak, 5. kolovoza policijski službenici Postaje prometne policije ciljano će pojačano nadzirati promet i kontrolirati brzinu.

„Skrećemo pozornost građanima da prilikom sudjelovanja u prometu poštuju prometne propise, a posebno one koji se odnose na poštivanje dopuštenih brzina kretanja vozila, vožnje pod utjecajem alkohola i droga, nepropisno korištenje mobitela za vrijeme vožnje, nekorištenje sigurnosnih pojasa i druge.

Također molimo sve sudionike u prometu za strpljenje i usredotočenost na promet te da poštivanjem prometnih propisa svi zajedno doprinesemo višoj razini sigurnosti u našoj županiji”, poručuju iz PU varaždinske.

www.sjever.hr
05.08.2022.

Input your search keywords and press Enter.