Now Reading:
RADOVI NA POLA PUTA Aglomeracija Koprivnica trenutno je jedan najuspješnijih projekata u Hrvatskoj
Full Article 2 minutes read

RADOVI NA POLA PUTA Aglomeracija Koprivnica trenutno je jedan najuspješnijih projekata u Hrvatskoj

Gradonačelnik Mišel Jakšić održao je radni sastanak sa dionicima na EU projektu „Poboljšanje vodno-komunalne infrastrukture aglomeracija Koprivnica“. Razgovaralo se o redovitom praćenju stanja projekta, odnosno kako napreduje po fazama izgradnje u gradu i okolnim mjestima, a tiče se postotka uspješnosti planiranog termina rada kao i po realiziranju povučenih financijskih sredstava.

Detaljnije informacije u vezi Aglomeracije Koprivnica javnost je upoznata na konferenciji za medije koja se održala na lokaciji Čarda, kod novoizgrađenog retencijskog bazena za prihvat oborinskih voda uz koji će biti i crpna stanica.

-Zadovoljni smo tempom kojim ide Aglomeracija Koprivnica i kako sami radovi izgledaju. Važno je za napomenuti da smo prevalili prvu polovicu posla te da smo ušli u drugu. Brojke nam govore da ćemo uspjeti ispoštovati zadane rokove usprkos velikim oscilacijama koje se događaju na globalnom tržištu. Radimo u nikad zanimljivijem ekonomskom trenutku, pogotovo se to tiče izvođače radova. Međutim, tim Hrvatskih voda, Koprivničkih voda i tvrtke Radnik te ostalih podizvođača i partnera je pokazao da može zajedničkim snagama iznijeti jednu takvu veliku europsku investiciju – rekao je gradonačelnik Jakšić, zahvalivši se pritom i okolnim općinama koje sudjeluju u ovom projektu na velikoj podršci.

Direktor Koprivničkih voda Zdravko Petras zadovoljan je sa dosad učinjenim, pošto je od potpisivanja ugovora sa izvođačem radova prošlo godinu i pol dana.

Kao tvrtka podizvođač u projekt je ušao koprivnički Koming d.o.o. koji svojim poznavanjem situacije u Koprivnici i okolnim općinama daje optimizam u završetak radova u zato predviđenom roku.

sjever.hr/koprivnica.hr
03.08.2022.

Input your search keywords and press Enter.