Now Reading:
Dođite na Lovrečevo u Varaždinske Toplice! Zabava, koncerti i posebno iznenađenje prve večeri
Full Article 2 minutes read

Dođite na Lovrečevo u Varaždinske Toplice! Zabava, koncerti i posebno iznenađenje prve večeri

Pred nama je vikend kada grad Varaždinske Toplice postaje još romantičniji. Zamislite nebo prošarano zvijezdama padalicama, suzama sv. Lovre, ugašenu gradsku rasvjetu, svjetlosne efekte koji oživljavaju pročelja župne crkve svetog Martina. U pozadini se žamor ljudi isprepliće s nježnim glazbenim tonovima koji dopiru s čak 4 gradske pozornice, razasute po čitavome gradu. Bliži nam se Lovrečevo, festival od 5. do 7. kolovoza.

Prošećite festivalom i pronađite mjesto koje najbolje odgovara vašem raspoloženju, a svakako treba izdvojiti Vinski Park, ali i vrlo sugestivnu šetnicu Ulica Nad Zidom koja osvaja srca posjetitelja svojim jedinstvenim ugođajem i atmosferom. Posebno dojmljiva će biti šetnica s Eko sajmom te sajmom rukotvorina. Oni najmlađi će moći uživati u dječjem parku i manjem toboganu za koji nije potrebna prijašnja registracija, dok će one starije od 16 godina čekati spremno, već tradicionalan, Slip n Slide vodeni tobogan, koji ove godine dobiva skok! Festival krasi bogata gastro ponuda kao i programi za sve generacije.

Festival se sastoji od Kina na otvorenome (Cinema), Grada zabave (Fun zone), Urbanog grada (Chill Zone), Eko grada (Eco fest), Slip’n Slide, Vinskog grada (Wine Zone), Grada mladih (Fun zone) i od ove godine Koncertne zone (Concerts).

Spomenimo koncert grupe Vigor u petak od 21 sat te u isto vrijeme u subotu koncert Ivana Zaka! A na otvorenju u petak, na gradskom trgu Klapa Samoana Vocal Ensemble iz Novog Zelanda, koji pjevaju kao da su iz Hrvatske.

www.sjever.hr
03.08.2022.

Input your search keywords and press Enter.