Now Reading:
Varaždinski policajci sudjelovali na malonogometnom turniru u spomen na prvog poginulog redarstvenika Josipa Jovića
Full Article 1 minutes read

Varaždinski policajci sudjelovali na malonogometnom turniru u spomen na prvog poginulog redarstvenika Josipa Jovića

Prošli vikend je u malom mjestu Aržano u Dalmatinskoj Zagori održan 26. memorijalni malonogometni turnir u spomen na prvog poginulog redarstvenika Josipa Jovića koji je kao pripadnik specijalne jedinice policije poginuo 31. ožujka 1991. godine na Plitvicama.

Malonogometni turnir organizirala je Udruga policijskih branitelja Domovinskog rata Imotski uz potporu MUP-a, PU Splitsko Dalmatinska i IPA regionalni klub Splitsko Dalmatinska. Neposredno prije turnira uzvanici i sudionici turnira položili su cvijeće i zapalili svijeće na grobu Josipa Jovića.

Potpredsjednik Vlade i ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved otvorio je turnir, natjecateljima zaželio dobre sportske rezultate, ali i da turnir bude ispunjen prijateljstvom i lijepim druženjem.

Na turniru je uz 11 malonogometnih ekipa policijskih uprava i 8 ekipa braniteljskih udruga nastupila i malonogometna ekipa PU Varaždinske pod vodstvom policijskog službenika Josipa Gavranovića. Ekipa PU Varaždinske prošla je kvalifikacijske susrete te se plasirala u četvrtinu finala gdje je od domaće ekipe PU Splitsko Dalmatinske izgubila 1:0.

Foto: PU varaždinska

www.sjever.hr
02.08.2022.

Input your search keywords and press Enter.