Now Reading:
Župan Posavec stavio potpis na ugovor: Jedan od najvećih sportskih objekata u Međimurju nakon novog vanjskog sjaja uskoro dobiva nove tribine, svlačionice…
Full Article 2 minutes read

Župan Posavec stavio potpis na ugovor: Jedan od najvećih sportskih objekata u Međimurju nakon novog vanjskog sjaja uskoro dobiva nove tribine, svlačionice…

Međimurski župan Matija Posavec potpisao je ugovor za sufinanciranje obnove unutrašnjosti sportske dvorane Graditeljske škole, a nastavlja se i 2. faza vanjskog uređenja.

Prošlog je ljeta sportska dvorana Graditeljske škole Čakovec dobila novi vanjski sjaj obnovom fasade, a s ciljem da se podigne standard i uvjeti jednog od najvećih sportskih objekata u Međimurju kojeg osim učenika koriste i brojne sportske udruge, Međimurska županija kreće u projekt obnove unutrašnjosti dvorane, kao i nastavak vanjskog uređenja zgrade, pa će krenuti radovi na obnovi istočne i južne strane te kotlovnice čime će završiti vanjsko uređenje sportske dvorane, a u međuvremenu će se provesti postupak javne nabave za unutarnje uređenje.

Opremit će se i obnoviti glavno borilište, svlačionice i sanitarne prostorije. U ovom objektu održava se najviše sportskih događaja u cijeloj Međimurskoj županiji, koja ove godine s ponosom nosi titulu Europske regije sporta, stoga je sanacija i opremanje dvorane nužno kako bi unutrašnjost bila sigurna i zadovoljavajuća za sve korisnike. Projekt obnove kandidiran je i na natječaj Ministarstva turizma i sporta, putem kojeg će se obnova dvorane sufinancirati u iznosu od 662.993,35 kuna, dok će preostala sredstva osigurati Međimurska županija.

sjever.hr/Facebook Matija Posavec
01.08.2022.

Input your search keywords and press Enter.