Now Reading:
Varaždinske „Rode” i dalje aktivne – i u Međimurju predstavljen projekt ZAjedno!
Full Article 50 second read

Varaždinske „Rode” i dalje aktivne – i u Međimurju predstavljen projekt ZAjedno!

Zainteresiranima su pobliže objašnjenje mogućnosti koje korisnici, ciljana NEET skupina projekta, u dobi od 15 do 29 godina, dobije uključivanjem u projekt.

U sklopu manifestacije ‘Porcijunkulovo’ u Čakovcu, na postavljenom promotivnom pultu, Udruga SJP Roda predstavila je projekt ZAjedno!.

S obzirom na brojnost posjetitelja manifestacije, prezentacijom projekta na promo pultu, cilj je bio predstaviti i približiti projekt široj javnosti te doći u doticaj s pripadnicima ciljane skupine projekta, ponajviše potencijalnim korisnicima s područja Međimurske županije.

Zainteresiranim prolaznicima, podijeljeni su promo materijali projekta ZAjedno!. Zainteresiranima su pobliže objašnjenje mogućnosti koje korisnici, ciljana NEET skupina projekta, u dobi od 15 do 29 godina, dobije uključivanjem u projekt.
Također, predstavljene su dosadašnje aktivnosti projekta, kao i postignuti pozitivni rezultati korisnika koji su dosad sudjelovali u projektu, kako bi se dodatno motiviralo potencijalne korisnike za uključivanje.

www.sjever.hr
01.08.2022.

Input your search keywords and press Enter.