Now Reading:
Još samo dva dana Porcijunkulova – dođete li danas ili sutra u Čakovec, dočekat će vas ovo!
Full Article 2 minutes read

Još samo dva dana Porcijunkulova – dođete li danas ili sutra u Čakovec, dočekat će vas ovo!

Ovogodišnja, 58. čakovečka, odnosno međimurska manifestacija Porcijunkulovo trajat će još samo u ponedjeljak i utorak, pa ako još niste bili, svakako dođite!

Kao i prethodnih, i u ovas posljednja dva dana očekuje bogat program i zanimljivi sadržaji u svakom kutku centra grada, pa tako u Zgradi Scheier još uvijek možete razgledati izložbu Bonsai drvca, u Perivoju Zrinskih zaroniti u neodoljiv svijet vinske kapljice, obići brojne štandove s tradicionalnim proizvodima. I ne zaboravite povesti mališane jer i oni ove godine zaista mogu uživati u svojoj Dječjoj zoni u atriju Perivoja Zrinskih.

Mnogima je i glazba važan dio ove manifestacije, stoga podsjećamo da večeras imate priliku uživati uz stare i nove hitove Crvene jabuke, a popularni će bend nastupiti u Perivoju Zrinskih od 21.30.

Utorak, 2. kolovoza bit će obilježen vjerskim dijelom programa, a tako i treba biti jer upravo je tog dana blagdan Gospe od Anđela. Svete mise u crkvi sv. Nikole služit će se od 6.30 i od 8 sati, dok će u 9.30 početi procesija središtem Čakovca.
Središnje euharistijsko slavlje počet će u 10 sati, a u 11.45 slavlje na slovenskom i mađarskom jeziku, dok će posljednja misa biti služena od 18.30.

I utorak će završiti velikim koncertom, a od 21.30 u Perivoju Zrinskih nastupit će Neda Ukraden.

a.kučić/sjever.hr
01.08.2022.

Input your search keywords and press Enter.