Now Reading:
Je li konačno odzvonilo varaždinskim balama? Grad objavio natječaj za njihovu sanaciju
Full Article 50 second read

Je li konačno odzvonilo varaždinskim balama? Grad objavio natječaj za njihovu sanaciju

bale

Grad Varaždin objavio je na EOJN RH dokumentaciju o nabavi u otvorenom postupku javne nabave velike vrijednosti za predmet nabave: Sanacija zatvorenog odlagališta neopasnog otpada na lokaciji gospodarska zona Brezje, Grad Varaždin. Procijenjena vrijednost nabave je 148.850.000,00 kuna bez PDV-a.

Sanacija zatvorenog odlagališta neopasnog otpada će obuhvaćati preuzimanje baliranog otpada i daljnju oporabu, uklanjanje građevina koje se neće koristiti u daljnjoj namjeni prostora te sanaciju podloge (temeljnog tla), ukoliko za to postoje opravdani razlozi.

Pravo sudjelovanja na nadmetanju u otvorenom postupku javne nabave za koji je javno objavljen poziv za nadmetanje imaju svi gospodarski subjekti, a mogu sudjelovati u postupku nadmetanja podnošenjem cjelokupne ponude za predmet nadmetanja, u skladu sa zahtjevima i uvjetima iz dokumentacije o nabavi u otvorenom postupku javne nabave.

Nakon sklapanja ugovora, predviđeni rok za izvršenje iznosi 18 mjeseci.

Dokumentacija je dostupna na poveznici: https://eojn.nn.hr/SPIN/APPLICATION/IPN/DocumentManagement/DokumentPodaciFrm.aspx?id=6553139

www.sjever.hr
01.08.2022.

Input your search keywords and press Enter.