Now Reading:
U Ludbreg “sletjelo” svjetsko zlato! Evo tko je za to zaslužan
Full Article 1 minutes read

U Ludbreg “sletjelo” svjetsko zlato! Evo tko je za to zaslužan

Iako su prije tri tjedna na 20. Fizir kupu u Ludbregu podbacili, stiglo je i svjetsko natjecanje u Slovačkoj na kojem su Članovi Aerokluba Rudolf Fizir Ludbreg osvojili zlato.

-Ne znam koga bi prvo pohvalio jer svi su bili odlični. Nikšu (Nikolu Frančića) ili našeg Međimurca (Marka Damjanovića) ili našeg samozatajnog Brođanina (Arijana Hucaljuka). Ma svi su tih sedam dana bili odlični. Pohvaljujem i pomoćnike Velikogoričanku Doroteju Filipančić, Zagrepčanca Zorana Lulića i ludbrešku legendu Miljenka Frančića. Čestitam i našem junioru Vidu Martinu Luliću na srebrnom odličju. Zahvaljujem se svima na upriličenom dočeku, a posebno rukometašima RK Ludbreg – bio je pun dojmova preplanuli Filip Geci, izbornik Hrvatske F3K reprezentacije, prenose ludbreske-novine.com.

Na svjetskom prvenstvu u Slovačkom Martinu nastupio je 61 natjecatelj iz 20 država. U pojedinačnom poretku Arijan Hucaljuk osvojio je 10. mjesto, Nikola Frančić 12., a Marko Damjanović 19. mjesto. Iako Hrvatska reprezentacija dugi niz godina ima izvrsne rezultate na europskim i svjetskim prvenstvima te ima višestruke europske i svjetske prvake u pojedinačnoj konkurenciji, ovo je prva zlatna medalja ostvarena za ekipni seniorski plasman.

foto: ludbreške e-novine
www.sjever.hr/ludbreske-novine.com
31.07.2022.

Input your search keywords and press Enter.