Now Reading:
U Ludbregu počinje prvi Crazy Island festival, dugoočekivana glazbena poslastica – sve je spremno i za slučaj kiše!
Full Article 1 minutes read

U Ludbregu počinje prvi Crazy Island festival, dugoočekivana glazbena poslastica – sve je spremno i za slučaj kiše!

Na Otoku Mladosti u Ludbregu završavaju zadnje pripreme za prvi Crazy Island Festival. Sjeverozapad Hrvatske tako će, nakon dužeg vremena, dobiti dugoočekivanu elektroničku poslasticu baziranu na domaćim izvođačima house i tech-house glazbi.

Devet izvođača na glavnoj pozornici te četiri izvođača na Crazy After Pikniku u dva dana predstavit će publici neke od najboljih hrvatskih DJ-eva i producenata, a festival počinje u subotu, 30. srpnja u 16 sati.

Line up prvog dana na glavnoj pozornici predvode, trenutno najpopularniji hrvatski house DJ-evi, Tom Bug i Yakka, uz podršku, na sjeverozapadu omiljenog Talijana Davea Manalia, Elene Mikac, zagrebačkog Varaždinaca Pinthe InDaHousea, mladog Islanđanina Agusta te “linije” DJ-a sa trenutno najviše nastupa na Sjeverozapadu: Simon M., Johnny Costa i Deel Capo. Ovaj savršeno balansirani line up garancija je odlične zabave i nezaboravnog “crazy” provoda za sve ljubitelje kvalitetnog elektroničkog zvuka!

Kako je, osim visokih temperatura, ovo ljeto obilježila i pokoja padalina, organizatori su pripremili više nego dovoljnu kvadraturu nadstrešnica i tzv “krovova i jedara” za slučaj kiše kako bi Festival protekao bez “ometanja” za posjetitelje.

www.sjever.hr
30.07.2022.

Input your search keywords and press Enter.