Now Reading:
Školi nogometa Grada Koprivnice pristupili NK Starigrad i NK Omladinac Herešin – Jakšić: Koprivnica nije slučajno nazvana gradom sporta
Full Article 2 minutes read

Školi nogometa Grada Koprivnice pristupili NK Starigrad i NK Omladinac Herešin – Jakšić: Koprivnica nije slučajno nazvana gradom sporta

Školi nogometa Grada Koprivnice potpisom ugovora na Gradskim bazenima Cerine pristupili su NK Starigrad i NK Omladinac iz Herešina. Ovim činom Školi nogometa priključit će se oko 100 novih članova mlađih uzrasta čime će se broj djece koje treniraju nogomet povećati s dosadašnjih 130 na 230 djece.

Ugovor su potpisali uime NK Starigrad Krešimir Belčić, NK Omladinac Dražen Jedvaj i Škole nogometa Grada Koprivnice Saša Grubačević.
Kako je istaknuo Grubačević, u suradnji s Gradom i tvrtkom Komunalac d.o.o. cijelo se vrijeme radilo na poboljšanju infrastrukture svih terena radi treninga i igranja utakmica.

Veliko zadovoljstvo potpisanim ugovorom iskazao je gradonačelnik Grada Koprivnice Mišel Jakšić.
-Ovo danas pokazuje da Koprivnica nije slučajno nazvana gradom sporta. Imati nogometnog prvoligaša, trećeligaša i mnogobrojne amaterske klubove u županijskim ligama, mislim da nema niti jedan grad osim Zagreba, Rijeke, Splita ili Osijeka. To pokazuje koliko volimo sport, koliko volimo nogomet i koliko imamo sjajne ljude koji rade odličan posao. Zbog toga mi je drago da Grad uspijeva pratiti ulaganja koja su potrebna za daljnji razvoj mladih kategorija – zaključio je gradonačelnik Jakšić.

Potpisivanju ugovora nazočili su i zamjenica gradonačelnika Ksenija Ostriž, voditelj Škole nogometa Domagoj Baričić te članovi Uprave Komunalca Dubravka Horvat i Goran Međurečan.

Inače, Škola nogometa Grada Koprivnice osnovana je prije dvije i pol godine od strane NK Koprivnice kao nositelja te NK Miklinovca i NK Močila s ciljem okupljanja što više mladih kako bi se posvetili sportskoj aktivnosti i zdravom načinu života kroz nogomet.

www.sjever.hr/koprivnica.hr
30.07.2022.

Input your search keywords and press Enter.