Now Reading:
U Općini Krapinske Toplice započinje postupak evidentiranja nerazvrstanih cesta u zemljišnu knjigu – evo što o tome trebate znati
Full Article 1 minutes read

U Općini Krapinske Toplice započinje postupak evidentiranja nerazvrstanih cesta u zemljišnu knjigu – evo što o tome trebate znati

Općina Krapinske Toplice objavila je obavijest o početku postupka evidentiranja nerazvrstanih cesta u zemljišnu knjigu. Za potrebe obavljanja geodetskih poslova izrađuje se snimak te geodetski elaborat izvedenog stanja nerazvrstanih cesta.

Izradit će ih ovlašteni inženjer geodezije Tomislav Horvat, ovlašteni predstavnik tvrtke Geo Legin d.o.o. Zabok iz Zaboka.

Predstavnici pravne osobe koja upravlja cestama, odnosno Općine Krapinske Toplice, provest će obilježavanje granica zemljišta na kojima su izgrađene nerazvrstane ceste uz stručnu pomoć ovlaštenog inženjera geodezije koji brine da lomne točke granica zemljišta budu ispravno stabilizirane i obilježene.

Iz Općine pozivaju nositelje prava na nekretninama kroz koje prolaze nerazvrstane ceste, kao i nositelje prava koji graniče s nerazvrstanim cestama da nazoče geodetsku izmjeru.

Uvid u geodetske elaborat izvedenog stanja nerazvrstanih cesta te potrebna objašnjenja, bit će omogućeni u prostorijama Općine Krapinske Toplice 20. rujna 2022. godine, od 13:00 do 14:00 sati.

Sve ostale potrebne informacije i termini izmjere objavljeni su na internetskoj stranici Općine.

foto: ilustracija
www.sjever.hr/krapinske-tiploce.hr
29.07.2022.

Input your search keywords and press Enter.