Now Reading:
Sinoć u Čakovcu nastupili kao Houra grupa, od danas mogu pod starim imenom!
Full Article 2 minutes read

Sinoć u Čakovcu nastupili kao Houra grupa, od danas mogu pod starim imenom!

U posljednjih nekoliko mjeseci spor između Tihomira Fileša i Jasenka Houre oko prava na korištenje imena Prljavo kazalište punio je domaći medijski prostor, piše Večernji.hr. A akon privremene mjere i zabrani korištenja imena ”Prljavo kazalište” i srodnih imena Jasenku Houri i bendu pri javnim pojavljivanjima, priča je dobila svoj nastavak. Naime, kako je potvrdio odvjetnik Toni Nogolica koji zastupa Jasenka Houru, privremena mjera je ukinuta.

– Visoki trgovački sud preinačio je odluku Trgovačkog suda. Privremena mjera je ukinuta. Više nema zabrane korištenja imena – kazao je Nogolica, a uzbuđenje nije skrivano ni Jasenko koji je ostao bez teksta.

– Dobio sam i ja informaciju prije par minuta. Ovo toliko dugo traje. Nisam čovjek koji nema riječi, ali sada ne znam što bih rekao. Jučer smo imali koncert i o svemu smo razgovarali. Sve je ovo visilo nad bendom, morali smo slušati sve i svašta. Sada bih se volio vidjeti s ostalim članovima benda, ne moramo govoriti već samo u tišini sjediti – rekao je Jasenko.

Među nama nema zle krvi, ali bilo bi nezgodno da smo morali ići s imenom Houra grupa jer svi znamo da to nismo. Puno hvala svim organizatorima koncerata i nastupa što su radili dodatan posao. Sada moram popiti kavu, sabrati se jer sam stvarno ostao bez riječi – zaključio je Houra.

Menadžer Prljavog kazališta Damir Ramljak Tigar još je ranije kazao kako će bend i dalje nastaviti s nastupima, kojih ovog ljeta ima u cijeloj regiji, a sada je potvrdio kako će u Zadru, gdje danas imaju koncert nastupiti pod imenom ”Prljavo kazalište”.

Cijeli članak možete pročitati ovdje.

www.sjever.hr / vecernji.hr
29.07.2022.

Input your search keywords and press Enter.