Now Reading:
JE LI OVO MOGUĆE? „Vidim čovjeka kako mi ključem grebe auto, pitam ga što radi, on se nasmije i kaže – ne znam o čemu pričate”
Full Article 2 minutes read

JE LI OVO MOGUĆE? „Vidim čovjeka kako mi ključem grebe auto, pitam ga što radi, on se nasmije i kaže – ne znam o čemu pričate”

Fotograf Marko Vrdoljak doživio je poprilično neugodno iskustvo koje je podijelio na svom Facebook profilu. Naime, nakon što je parkirao svoj automobil na tržnici Špansko u Zagrebu i otišao nešto kupiti, vratio se nazad do automobila jer je zaboravio novčanik i imao što za vidjeti – čovjeka kako mu ključem grebe auto.

Priča tu ne staje jer, kako pojašnjava u svom statusu, nakon što je nepoznatog muškarca pitao što to radi, on je spremio ključ u džep, nasmijao se i u oči mu kazao: „Ne znam o čemu pričate”.

-Hodam za njim i zovem policiju. On sjeda u kafić 50 metara od mog auta i smije se. Čekam. On naručuje pivu. Dolazi policija. Radi zapisnik. On u jednim trenu odlazi u wc, valjda se sjetio oprati ključ i ruku od mog laka. On gleda u mene i policiju i kaže da nema nikakve veze s događajem… – opisuje Vrdoljak.

Bez obzira što mu je automobil osiguran i popravak ga neće koštati ništa, dan poslije odlučio je otići na policiju i pokrenuti postupak.

-Čovjeka u životu nisam vidio… Na tržnici Špansko nikad bio… Zlo je jednostavno u čovjeku i iz čista mira u nekome trenu može se manifestirati u nasumičnoj situaciji… Bio sam ljut, onda zbunjen, onda tužan… Kako bi vi reagirali na sve ovo? Ja upravo razmišljam u predivnoj fotografiji koju ću snimiti ovo ljeto… – riječi su kojima je završio priču.

Foto: FB Marko Vrdoljak
tklopotan / www.sjever.hr
29.07.2022.

Input your search keywords and press Enter.